Fri fakt på alla beställningar från 499 kr

Bli leverantör

Sälj din design via acurie.se

Acurie stödjer lokala och skandinaviska designers, formgivare, konstnärer och hantverkare och letar alltid efter nya produkter till vår webshop. Är du en kreatör som designar och tillverkar inredningsdetaljer, textilier, accessoarer, smycken eller någonting annat som du tror skulle passa i Acuries sortiment? Då kan du ansöka om att sälja dina produkter hos oss på kommission (se ett utdrag av villkoren nedan). 

Skicka in en intresseansökan via formuläret längst ner på sidan.

Villkor

Innan du skickar in en ansökan behöver du läsa de villkor som Acurie har för kommissionsförsäljning av produkter från mindre designers och hantverkare.

  • Acurie säljer dina produkter för ett pris som du själv bestämmer och tar 50 % i kommission för varje produkt som säljs. 
  • Du fakturerar Acurie i efterhand månadsvis. Vad som ska faktureras bestäms av vilka produkter Acurie har sålt den månaden.
  • Du som designer står för kostnaden att leverera de produkter som Acurie säljer för dig till vårt lager och kontor i Göteborg.

Ansökningsformulär

Ange i ansökan en kort beskrivning av vad du gör eller designar och vilka produkter du tror hade passat bra i Acuries sortiment. Skicka gärna med en länk till en webbsida, ett instagramkonto eller liknande där du närmare presenterar dina produkter.

Att skicka in en ansökan om att bli leverantör är inte bindande för dig eller Acurie. Om du blir aktuell som leverantör kommer vi att teckna ett särskilt kommissionsavtal som reglerar försäljningen hos Acurie.