Fri fakt på alla beställningar från 499 kr

Våra bästa presenttips | Inredning och smycken

Presenter inom inredning och smycken är alltid uppskattade att få och roliga att ge bort. Att ha lite koll på personens inrednings- eller klädstil hjälper. Om personen du vill överraska älskar färgglada inredningsdetaljer och smycken så har du kommit helt rätt. Acurie erbjuder ett noga utvalt sortiment av färgstarka inredningsdetaljer och smycken.

 

Presenttips inom inredning och smycken

Här tipsar vi om inredningspresenter och handgjorda smycken att ge bort till studenten, examen, bröllopet, födelsedagen, som inflyttningspresent, förlovningspresent eller till andra typer av firanden.

 

Vas med blommor eller bukettbindningskurs

Grön vas i glas från &klevering

Blommor och blombuketter kommer i många olika färger och former, därför kan det behövas olika vaser till olika tillfällen. Vi har en mängd vaser som passar bra att ge bort i födelsedagspresent, bröllopspresent eller vid andra firanden. Det är också utmärkt att utöka presenten med en blombukett eller kanske till och med en kurs i att binda buketter. Denna gröna vas är perfekt att ge bort i present.

Se alla vaser

 

Ljusstake och några färgglada ljus

Färgglada ljusstakar från svenska ByOn

Ge bort en mysig stund med tända ljus i present med en ljusstake som symbolisk gåva. Vi har flera ljusstakar och ljuslyktor som färgälskaren skulle bli riktigt glad över att hitta i paketet. Addera färgglada stearinljus om du vill skapa ett vackert set.

Ljusstakar / Stearinljus

 

Hårspännen

Färgglada hårspännen från Dohre

Ett hårspänne är en bra present till både barn och vuxna. Välj mellan hårspännen i härliga färger, med eller utan glitter, eller små hårspännen med pärlor i olika färger. Hårspännen från Dohre görs för hand i Göteborg.

Se alla hårspännen

 

Handgjorda örhängen

Ge bort ett par örhängen med handgjord pärla i polymerlera.

Se alla örhängen

 

Hållare för hushållspapper

Kanske en av de lyxigaste inredningspresenterna man kan få? Hållaren för hushållspapper från Hübsch är en snygg och praktisk inredningspryl som man kanske inte alltid skulle investera i själv. Hushållspappershållaren blir en vacker detalj i varje kök och en riktigt fin present till den som älskar att laga eller bara äta god mat.

Färgglad hållare för hushållspapper

 

Rama in ett personligt motiv

Blå fotoram från &klevering

Framkalla en bild eller måla något kul och rama in för en personlig present till mors dag, födelsedagen eller examen. En liten blå fotoram med vacker vågig struktur passar både till enkla och mer expressionistiska motiv och blir en väldigt personlig gåva till någon du tycker om.

Blå ram

 

Ett fat fyllt med allt som är gott

Uppläggningsfat beige och svart från ByOn

Samla ihop saker som personen du ska ge bort en present till tycker om, lägg det på ett vackert ljusgult fat, i ett trendigt beige/brunt fat eller i en skål, burk eller annat kul och slå in med cellofan. Uppskattat och personligt!

Se alla uppläggningsfat

 

En lila spegel

För den som älskar lila tipsar vi om denna trendiga spegel med twistad ram från &klevering. En snygg inredningsdetalj ensam på en vägg eller som komplement till tavlor på en tavelvägg.

Lila spegel

 

Att tänka på när du köper inredningspresenter

Det kan ibland vara svårt att veta vad folk behöver eller vill ha till sina hem och vad de har för inredningsstil, speciellt om det är någon du inte varit hemma hos ännu. Här kommer några tips när du ska köpa inredningspresent till någon du känner.

  • Tänk användbart och enkelt. Stearinljus och servetter är någonting de allra flesta har användning av. Om de dessutom är fina så kan det bli en kul present i den lite lägre prisklassen.
  • Gå efter färgskalan i hemmet. Satsa på någon fin inredningsdetalj i samma kulör som personen själv gärna inreder med. Om du inte riktigt vet så kan du fråga.
  • Välj något neutralt med vacker design som passar in i de flesta hem. Till exempel en snygg glasvas som Watery från ByOn eller ett stort fat i svart och beige från ByOn.
  • Chansa och ta något som du själv älskar! Är det till en nära vän eller familjemedlem så är chansen stor att det blir en riktigt uppskattad present.
  • Unna personen någonting som den har suktat efter länge. Här krävs att du är uppmärksam, snokar och frågar diskret under en tid innan för att du ska hitta någonting som personen gärna vill ha men kanske inte skulle köpa till sig själv av olika skäl.

Inredningspresenter och smycken att ge bort till examen, födelsedagen, studenten, inflyttning och mycket mer

Hos Acurie hittar du ett noga utvalt sortiment av inredningsdetaljer och smycken som passar perfekt att ge bort i present. Alltid med snabb leverans och fria returer.

Färgglada inredningsdetaljer och smycken från varumärken, lokala designers och second hand

Acurie är återförsäljare för ett antal varumärken och designers, bland annat Broste Copenhagen, &klevering, Marie Retpen, Dohre, Uki Design och ByOn.

 

Läs mer

→ Tips på roliga färgkombinationer att inreda med

→ Stora vaser som tar för sig

→ Våra bästa presenttips inom inredning och smycken