Fri fakt på alla beställningar från 499 kr

Stora vaser för säsongens buketter

Att inreda med stora färgglada vaser är inte bara trendigt just nu, utan det är det perfekta sättet att testa att inreda med färg för dig som är ovan. Vaser är enkla att flytta på och de kan dessutom ställas undan tillfälligt och plockas fram igen när känslan för färg kommer tillbaka. 

Här tipsar vi om några av våra favoriter bland stora färgglada vaser.

Lila vas från Broste Copenhagen

Denna höga, lila vas i en lite dovare nyans från danska Broste Copenhagen är en stor favorit denna sommaren. Extra fin med stora yviga buketter i sommarens alla färger. 

Brun vas från Hübsch

En stor brun vas med fläckigt mönster och vågig design. Detta är en perfekt vas för den som vill addera lite liv, form och mönster till en inredning. Vasen är inte så färgstark men mönstret och formen ger den en unik estetik. Vasen framhäver färgglada buketter på bästa sätt och blir en unik inredningsdetalj som är svår att missa. 

Blå vas från Broste Copenhagen

En stor ljusblå vas med vita ovala prickar. En underbar stor färgglad vas som kommer att dra uppmärksamheten till sig i alla rum. Denna vasen är perfekt att ge bort i present till någon som älskar färg (vi har testat och det blev en sjukt uppskattad present).

Klar vas från ByOn

En stor klar glasvas som är unik med sin organiska form och sitt vackra vattenliknande mönster. Låt stora, sommarbuketter komma till sin rätt i denna vackra vas som framhäver blommor och blad.

 

Läs mer

→ Tips på roliga färgkombinationer att inreda med

→ Stora vaser som tar för sig

→ Våra bästa presenttips inom inredning och smycken