Fri fakt på alla beställningar från 499 kr

Stilrena örhängen med färgglada pärlor

Örhängen med pärlor är en stor trend i år. Vi använder vi inte bara de klassiska pärlorna utan fokuserar särskilt på örhängen som har färgglada pärlor. I webshopen har vi örhängen med pärlor i några av årets favoritfärger lila, blått och grönt.

Dohre: örhängen med färgglada pärlor

Hos oss hittar ni det svenska märket Dohre som gör färgglada pärlor för hand i Göteborg. De handgjorda pärlorna används för att skapa färgglada och unika örhängen i en enkel design som gör örhängena till väldigt användbara vardagsörhängen. Här listar vi några av våra favoriter.

Lila örhängen med pärlor

Vi börjar med årets trendigaste färg: lila! Det finns inga tvivel om att lila är en modevärldens störta färger i år. Vi använder örhängen med lila pärlor som en accessoar som lyfter en enkel vardags-look eller som ett komplement till våra lila outfits. De lila pärlorna i örhängena är gjorda för hand av polymerlera, ett material som är väldigt lätt och därför är vanligt att använda för att göra örhängen.

Färgtips: Den ljusa lila färgen är väldigt fin att matcha med grönt, ljusgult eller rosa. 

 

Örhängen med blå pärlor

I vårt sortiment hittar du örhängen med pärlor i olika blå nyanser: ljusblå, havsblå och mörkblå. Örhängena med ljusblå pärlor har en härlig pastellig nyans som är fin att använda till jeans. Havsblå är en färg som skiftar lite i både blått och grönt, och ger ett mer kraftfull intryck. Örhängena med mörkblå pärlor har en klassisk färg som aldrig riktigt går ur tiden. Alla blå örhängen har handgjorda pärlor som är skapade av polymerlera. Den guldfärgade ringen är gjord i rostfritt stål av hög kvalité som inte tappar färgen.

Färgtips: Om du vill sticka ut i dina färgval är blått en färg som passar bra att matcha med olika nyanser av orange.

Örhängen med ljusgula pärlor

Örhängen med ljusgula pärlor är perfekt för dig som vill använda mer färg, men är van att använda mycket vitt och beige. Ljusgult är fortfarande en neutral färg som går att använda på ett liknande sätt som andra neutrala färger. Örhängen med ljusgula pärlor gör sig t.ex. väldigt fint till kläder i beige och svart. 

Färgtips: Ljusgult passar grymt att tillsammans med ljusblått, både i inredning och mode!

Gröna örhängen med pärlor

Användbara örhängen med pärlor i grön pastell eller i mustigare mörkgrönt. De två gröna kulörerna skiljer sig åt, men är båda fantastiska på sitt sätt. Pärlorna är gjorda för hand i det lätta materialet polymerlera. Örhängena med ljusgröna pärlor finns både med en eller tre pärlor.

Färgtips: Du har väl inte missat allas nya favorit färg-kombo: rosa och grönt! Färgerna passar fint tillsammans i olika färgtoner, men särskilt ser vi just nu mycket mörkare grönt tillsammans med starkare rosa toner. 

Läs mer om örhängen med färgglada pärlor

Dohres örhängen med pärlor görs i flera olika färger och pärlorna görs som hängen som är utbytbara. Det betyder att det går att skapa din helt egen design på dina örhängen. Du kan också uppdatera dina örhängen över tid genom att köpa nya pärlor i en annan färg. Hållbart och snällt mot plånboken.

Här hittar du alla Dohres extra hängen med pärlor

Du behöver inte skapa din egen design på dina örhängen utan Dohre har flera färdiga designer på örhängen med färgglada pärlor. De två mest populära modellerna med handgjorda pärlor är Mira och Jooi, som finns i flera olika färger.

Handla örhängen med pärlor hos Acurie

Hos Acurie handlar du örhängen med pärlor i olika modeller och kulörer med snabb leverans. Örhängen från Dohre blir en uppskattad present till Mors dag, födelsedagen, examen eller studenten. Pärlorna är handgjorda i polymerlera vilket ger möjligheten att skapa pärlor i spännande färgglada nyanser.

Se alla färgglada örhängen med pärlor här 

 

Läs mer

→ Tips på roliga färgkombinationer att inreda med

→ Stora vaser som tar för sig

→ Våra bästa presenttips inom inredning och smycken