Fri fakt på alla beställningar från 499 kr

Små vaser att kombinera i ett färgglatt stilleben

Plocka ett gäng sommarblommor och sätt i små, udda, färgglada vaser och skapa en levande sommaräng inomhus. Eller varför inte duka upp med ängsblommor inför sommarens utomhusfester? Att blanda vaser med olika färger, former och material skapar en spännande och rolig inredning eller dukning. Genom att plocka in blommor och sätta i en vas gör du också naturen till en del av din inredning. Använd små vaser så behöver det inte heller bli ett stort projekt att plocka blommor, utan det räcker att du plockar med några enstaka blommor hem från promenaden.

Här tipsar vi om några små vaser som är snygga både ensamma och i grupp.

Rund mintgrön vas, &klevering

Denna gröna vas är vacker för sig själv och i grupp. Kombinera med andra runda vaser eller med vaser i andra former och storlekar. En nätt glasvas, perfekt för några snittblommor, ett knippe sommarblommor eller en kvist. 

Rund lila vas, &klevering

En lila vas i vacker design med twistad form. Den lilla vasen som passar perfekt för små och enstaka blommor. Kombinera gärna med flera små vaser för en kreativ inredning.

Blå och grön vas i kristallglas, Hübsch

Astro är en färgglad vas i kristallglas, här i blå och grönt, som även kan användas som ljuslykta. Kristallglaset ger vasen en exklusiv känsla. Perfekt inredningspresent till student, examen och födelsedagen.

Ljusrosa liten vas, Acurie Pre-loved

En liten ljusrosa / blekt rosa vas från vårt Pre-loved-sortiment. Perfekt för enstaka snittblommor och enkel att stylea i ett stilleben på fönsterbräda, soffbord eller matsalsbord.

Grön och rosa vas i kristallglas, Hübsch

Unika färgkombination i denna vas med dess klara rosa färg tillsammans med en smaragdgrön nyans. Vasen är tillverkad i kristallglas som ger tyngd och en exklusiv känsla.

Se alla vaser här

 

Läs mer

→ Tips på roliga färgkombinationer att inreda med

→ Stora vaser som tar för sig

→ Våra bästa presenttips inom inredning och smycken