Fri fakt på alla beställningar från 499 kr

Skapa en färgglad dukning med våra favoriter

Solen är äntligen här igen och vi känner oss sugna på att duka upp med starka färger och pasteller med unika glas, vaser, servetter, färgglada stearinljus och annat kul som skapar en dukning man blir glad av. En färgglad dukning blir som en unik inredningsdetalj i sig när du låter kreativiteten styra. Välj en färg eller två, eller gå all-in på alla färger du älskar! 

Duka fint när du ska ha folk på besök eller bara för att få lite lyx och variation i vardagen där hemma. Det behöver inte vara svårt att göra en unik dukning när du har färgglada inredningsdetaljer. Här är några av våren och sommarens favoriter.

Lila vas, Ada Dot

I vår och sommar inreder vi mycket med årets färg lila. En stor favorit är den lila vasen Ada Dot från danska Broste Copenhagen. Vasen är stor och ger buketter en vacker volym. Vasen finns även i blått.

 

Stearinljus i lila

Ett enkelt sätt att få in färg i en dukning är att dekorera med stearinljus i härliga färger. Det kan vara ett bra sätt att börja laborera med färg. Kombinera med färgglada ljusstakar eller använd för att sätta färg på ett par ljusstakar i neutral färgskala.

 

 

Färgglad hållare för hushållspapper

Hushållspappershållaren Kiosk från Hübsch livar upp köksbordet både till vardags och fest. Med en vacker räfflad botten och pelare i blek orange blir det en snygg inredningsdetalj i köket. Tillverkad helt i glas vilket ger en tung och exklusiv känsla. En perfekt present till någon du känner som älskar att laga mat!

 

 

Fat Deco Esther - Gul

Det perfekt uppläggningsfatet i ljust gul kommer från danska Broste Copenhagen. Används för frukt eller grönsaker till vardags eller för att duka upp tilltugg eller snacks till festens fördrink. Funkar även fint för att lägga upp sallad eller någonting annat som förtjänar en snygg uppläggning. Underbar, trendig färg och design med vågig topp som passar i de allra flesta hem.

 

 

Färgglada servetter

Roliga och trendiga servetter sätter pricken över i:et i vårens dukningar. Snygga servetter med randiga, rutiga och organiska mönster i blå och beige nyanser hittar du i vårt sortiment just nu. Servetterna är svanenmärkta och biologiskt nedbrytbara. Färgerna som används är vattenbaserade och de är blekta utan klor.

 

Läs mer

→ Tips på roliga färgkombinationer att inreda med

→ Stora vaser som tar för sig

→ Våra bästa presenttips inom inredning och smycken