Fri fakt på alla beställningar från 499 kr

Inredningsdetaljer med organiska former

Inredningsdetaljer med organiska och böljande former syns från och till i inredningsvärlden. När de runda, asymmetriska formerna dessutom färgsätts i moderna pasteller och starka kulörer kan vi inte låta bli att älska denna trend. Designen kännetecknas av former och strukturer som efterliknar till exempel träd, vatten, sten och lera. Här listar vi några favoriter när det kommer till organiska och naturinspirerade inredningsdetaljer.

 

 

Lila stor vas med fläckar från Broste Copenhagen

En stor lila vas från danska Broste Copenhagen. Trendig lila färg med vita fläckar. Vasen är en av våra favoriter i år och passar bra till stora, spretiga buketter. En vas som verkligen skapar ett blickfång i inredningen.

 

Rosa karaff i glas från &klevering

Rosa karaff i glas med organisk form från &klevering. Vackert transparent glas i en rosa nyans som genast piffar till middagsdukningen.

 

Blå ljuslykta i glas från Broste Copenhagen

Ljuslykta Esther från Broste Copenhagen

Blå ljuslykta i glas med vågig kant. Kan även användas som förvaring för små saker i hemmet. En vacker inredningsdetalj som passar i de flesta hem och en fin present att ge bort till någon du tycker om.

 

Vas Watery från ByOn

En vas i transparent glas vars form inspirerats av vatten. Stor vas som passar lika bra för enstaka blommor som större buketter. Vasen Watery kommer från svenska ByOn som erbjuder både klassisk och modern design för hemmet.

 

Grön vas från &klevering

 Grön vas i glas från &klevering

Grön vas i glas från &klevering. Här har inspiration hämtats från träd vilket tydligt syns i vasens struktur som efterliknar en trädstam och dess bark. Klassisk grön nyans som gör att vasen passar i de allra flesta inredningar.

 

Läs mer

→ Gör intryck med färgglada örhängen

→ Stora vaser för säsongens buketter

→ Färgglada inredningsdetaljer under 500 kr