Fri fakt på alla beställningar från 499 kr

Inredningsdetaljer för höstens hemmakvällar

Skapa en mysig inredning i höst med unika och färgglada inredningsdetaljer från varumärken som Hübsch, ByOn och Broste Copenhagen. Hos Acurie hittar du noga utvald design i mindre upplagor från varumärken, lokala designers och second hand. Vad sägs om färgglada ljusstakar i kristallglas, en leopardfläckig, stor vas eller miljövänliga stearinljus i härliga färger? 

Ljusstakar i kristallglas från ByOn

Ljusstakar Ruby och Rolin från ByOn

En lyxig ljusstake i vackert kristallglas från ByOn. Välj mellan en i roströd och smaragdgrön eller en safirblå och smaragdgrön. Snygga tillsammans eller var för sig, och en mycket uppskattad present!

 

Vas med leopardmönster

En vas som skapar en effektfull och ombonad inredning. Vasen är stor och rymmer både stora färgglada buketter och yviga kvistar. Toppen har en vågig form och leopardmönstret ger ett unikt uttryck och blir en kaxig detalj i hemmet. En design från danska Hübsch.

Leopardfläckig vas från Hübsch

 

Blå och rosa rund vas

 

En perfekt vas för kvistar som går att variera i utseende genom att plocka ut den rosa insatsen. Vasen har en rund form och är tillverkad i färgat, transparent glas. 


Färgglada stearinljus

Färgglada stearinljus från Broste Copenhagen

Lys upp i höstmörkret med färgglada, miljövänliga stearinljus från Broste Copenhagen. Just nu har vi tre av våra favoritfärger i lager: guldig gul, lila och ljusblå. Stearinljusen säljs i 4-pack.

 

 

Läs mer

→ Tips på roliga färgkombinationer att inreda med

→ Stora vaser som tar för sig

→ Våra bästa presenttips inom inredning och smycken