Fri fakt på alla beställningar från 499 kr

Inred med blå nyanser

Blå är en favoritfärg att inreda med för många och så även för oss. Färgen har massor av vackra nyanser som alla gör sig fint i hemmet: pastellblå, petrolblå, kleinblå eller kornblå och marinblå för att nämna några. Under de varmare månaderna på året blir man extra sugen på att ta in färgerna från himlen, havet och sommarängens blommor i hemmet. Här är några av våra blå favoriter just nu! 

 

Blå rund vas från Hübsch

En rund stor blå vas i tunt glas från danska Hübsch. Vasen har en rosa insats som gör att den blir användbar för både större buketter och enstaka snittblommor. 

 

Blå ljuslykta från Broste Copenhagen

Vacker ljusblå ljuslykta från danska Broste Copenhagen. Trendig design med vågig topp och glaset ger ett stämningsfullt sken från värmeljuset. Dekorera matbordet med denna ljuslykta eller placera på soffbord, i fönster eller var du än vill skapa en mysig känsla i hemmet.

 

Blå förvaringsburkar med lock från Hübsch

Blå förvaringsburkar i glas med lock från Hübsch. Förvaringsburkarna säljs i set om 2, där setet består av två olika storlekar. Perfekt för att förvara småsaker i hemmet som tops, gem eller nycklar.

 

Blå stor vas från Broste Copenhagen

Härligt stor ljusblå vas med ovala vita fläckar från danska Broste Copenhagen. Vasen blir genast fokuspunkten i ett rum så den ser ut som en godisbit. Perfekt för stora buketter och blomsterarrangemang. 

 

Blå och beige kudde från &klevering

Kudde i teddymaterial med vågigt, färgblockat mönster i blått och beige. Perfekt för den blå inredningen, för att kontrastrera i en färgglad inredning eller som accent i den neutrala inredning. Trendigt mönster där färg och form får ta plats.

 

Hushållspappershållare med blå botten från Hübsch

Exklusiv hållare för hushållspapper från danska Hübsch. Tillverkad i glas vilket ger en unik design som skapar en lyxig känsla i kök eller matsal.

Se fler blå inredningsdetaljer här

 

Läs mer

→ Tips på roliga färgkombinationer att inreda med

→ Stora vaser som tar för sig

→ Våra bästa presenttips inom inredning och smycken