Fri frakt och snabb leverans

Inred med blå nyanser

Blå är en favoritfärg att inreda med för många och så även för oss. Färgen har massor av vackra nyanser som alla gör sig fint i hemmet: pastellblå, petrolblå, kleinblå eller kornblå och marinblå för att nämna några. Under de varmare månaderna på året blir man extra sugen på att ta in färgerna från himlen, havet och sommarängens blommor i hemmet. Här är några av våra blå favoriter just nu! 

 

Blå rund vas från Hübsch

En rund stor blå vas i tunt glas från danska Hübsch. Vasen har en rosa insats som gör att den blir användbar för både större buketter och enstaka snittblommor. 

 

Blå ljuslykta från Broste Copenhagen

Vacker ljusblå ljuslykta från danska Broste Copenhagen. Trendig design med vågig topp och glaset ger ett stämningsfullt sken från värmeljuset. Dekorera matbordet med denna ljuslykta eller placera på soffbord, i fönster eller var du än vill skapa en mysig känsla i hemmet.

 

Blå förvaringsburkar med lock från Hübsch

Blå förvaringsburkar i glas med lock från Hübsch. Förvaringsburkarna säljs i set om 2, där setet består av två olika storlekar. Perfekt för att förvara småsaker i hemmet som tops, gem eller nycklar.

 

Blå stor vas från Broste Copenhagen

Härligt stor ljusblå vas med ovala vita fläckar från danska Broste Copenhagen. Vasen blir genast fokuspunkten i ett rum så den ser ut som en godisbit. Perfekt för stora buketter och blomsterarrangemang.

 

Blå stearinljus från Broste Copenhagen

Miljövänliga stearinljus i underbar blå färg från Broste Copenhagen. Ljusen säljs i set om 4 och kommer i en fin förpackning. Perfekt gå-bort-present istället för vin eller choklad!

  

Blå och grön ljusstake från ByOn

En grön och blå ljusstake i kristallglas från ByOn. Ljusstaken blir en perfekt present till den som älskar färg och passar i de flesta hem. Exklusiv känsla på grund av materialet och ljusstakens tyngd. Sätt i ett färgglatt ljus för att maxa med färg eller välj ett mer neutralt för att få fram ljusstakens vackra blå och gröna färger. Fantastiskt mysigt sken till sena kvällsmiddagar!

 

Blått smyckesfat från Hey Sprinkles

Blått smyckesfat från Göteborgsbaserade designstudion Hey Sprinkles. Vacker att ha framme hela tiden för att förvara dina favoritsmycken. Terrazzo-inspirerat mönster i blått och vitt. Kombinera gärna med örhängen från Dohre för en riktigt trevlig och uppskattad present till någon du tycker om.

Blå och beige kudde från &klevering

Kudde i teddymaterial med vågigt, färgblockat mönster i blått och beige. Perfekt för den blå inredningen, för att kontrastrera i en färgglad inredning eller som accent i den neutrala inredning. Trendigt mönster där färg och form får ta plats.

 

Hushållspappershållare med blå botten från Hübsch

Exklusiv hållare för hushållspapper från danska Hübsch. Tillverkad i glas vilket ger en unik design som skapar en lyxig känsla i kök eller matsal.

Se fler blå inredningsdetaljer här