Fri fakt på alla beställningar från 499 kr

Gör intryck med färgglada örhängen

I vår och sommar ser vi mycket färg i mode, inredning, och inte minst bland accessoarer. Färgglada örhängen är ett fantastiskt sätt att styla och lyfta en annars vardaglig outfit. Vi fokuserar särskilt på örhängen i årets färg lila tillsammans med grönt, blått och ljusgult. 

5 färgglada örhängen i vår

Vi har valt ut fem örhängen från Dohre med mycket färg som kommer göra intryck i sommar. Alla Dohres örhängen är handgjorda i Göteborg och vi älskar när det går att hitta fina saker som dessutom är skapade lokalt.

 Lila örhängen från Dohre

Dohres Hirta Hoops finns i flera färger och den ljust lila är en stor favorit. Varje örhänge är handgjort med små, små glaspärlor som träs i ett mönster och sedan fäst på en metalldel. Även om materialet är glas är pärlorna så små att örhängena inte blir tunga.

Örhängen i lila kommer att vara perfekt att använda till härliga sommarklänningar, men är också fina att använda till enklare jeanskjol och en vit t-shirt. Hirta Hoops är väldigt fina att kombinera med enklare guldringar om du har flera hål i öronen. 

Blå örhängen från Dohre

Örhängen i ljusblått kommer vara en fin accessoar att kombinera med alla typer av jeans i sommar. Den ljusa nyansen av blå är också fin att matcha med lila eller en mörkare blå färg. 

Varje blå pärla i detta par örhängen är handgjord av polymerlera i Göteborg. Ingen pärla är den andra lik och du får verkligen ett par unika örhängen. 

Ljusgula örhängen från Dohre

Ljusgult är en härlig sommarfärg och örhängen i den färgen är nästan ett måste i sommargarderoben. Använd ljusgult om du vill vara färgglad men samtidigt ganska neutral.

Denna variant av Hirta Hoops är precis som det lila paret gjorda av små glaspärlor som träs för hand i ett mönster som sedan fästs på en metalldel för att skapa örhängena. Pärlorna är så små att de knappt väger någonting, så dessa örhängen är inte tunga att ha i örat.

 

Gröna örhängen från Dohre

Modellen Mira har en klassisk design med guldring och en färgglad pärla. En storfavorit i sommar är den med en pärla i ljusgrön färg.

Pärlorna är handgjorda av polymerlera i Göteborg. I och med att varje pärla är gjord för hand så är inget par örhängen likt något annat, utan alla är unika. Dohres kollektion av modellen Mira finns även i lila, blå, gul och vit. 

Örhängena Mira och Jooi har hängen med pärlor som går att byta ut. Så det är möjligt att köpa bara pärlor separat om man vill uppdatera örhängena över tid, t.ex. om man vill testa en nya färg på sina örhängen! 

 

Lila örhängen från Dohre

Visst blir man glad av de färgglada örhängena Jooi. Varje lila pärla är gjord för hand av det lätta materialet polymerlera. 

Lila är årets färg och det är i så glada över! Det är enkelt att se sig själv i somriga klänningar, kjolar och toppar i olika lila nyanser. Lägg till ett par lila örhängen för att verkligen få en somrig och unik look. Det kommer inte vara möjligt att missa dig på sommarens alla fester!

 

Läs mer

→ Tips på roliga färgkombinationer att inreda med

→ Stora vaser som tar för sig

→ Våra bästa presenttips inom inredning och smycken