Fri fakt på alla beställningar från 499 kr

Förvaringsburkar för dina småsaker

Var sak har sin plats. Samla dina småsaker i små förvaringsburkar i roliga färger. Vi har ett noga utvalt sortiment av förvaringsburkar med och utan lock, i glas och porslin. Kombinera flera olika i en massa färger så blir förvaringen också en spännande inredningsdetalj. Förvaringsburkar kan också användas för att stylea köksbordet med till exempel salt, socker, kryddor eller annat du tycker om att ha framme till middagen.

Förvaringsburkar i ljusblå porslin, Hübsch

Set om 3 förvaringsburkar i olika storlekar i tunt, matt porslin. Den ljusblå färgen gör sig fint i varje hem och är ett perfekt sätt att förvara t.ex. tops och sminkborstar i badrummet. Vill du inte använda alla som småförvaring så kan du också använda dem som ljuslyktor.

Persikorosa förvaringsburk / ljuslykta, ByOn

Ljuslykta som också kan användas som förvaringsburk i glas. Vacker persikorosa färg.

Blå förvaringsburkar i glas, Hübsch

Förvaringsburkar som säljs i set om 2 storlekar i en mörkt blå färg. Passar perfekt för små föremål som gem, pennor och sudd på hemmakontoret eller som småförvaring i badrummet för till exempel bomullsrondeller. 

Orange förvaringsburkar i glas, Hübsch

Förvaringsburkar i glas i set om 2. Setet innehåller två olika storlekar på förvaringsburkar med lock som kan användas som småförvaring i badrummet, arbetsrummet eller i köket för att hålla ordning på småsaker så som gem, penslar, häftstift och mycket mer.

Se alla förvaringsburkar här

Är du ute efter något annat? Se alla inredningsdetaljer här

 

Läs mer

→ Tips på roliga färgkombinationer att inreda med

→ Stora vaser som tar för sig

→ Våra bästa presenttips inom inredning och smycken