Fri fakt på alla beställningar från 499 kr

Färgglada väggdekorationer som inte är tavlor

Om du har en tavelvägg hemma eller planerar att skapa en så kommer här några tips på hur du kan liva upp väggen med färgglada detaljer som inte är just tavlor och prints. Bryt av de kvadratiska och rektangulära formerna som tavlor och posters ofta har med organiska, ovala och runda former.

Lila spegel med vågig ram

Spegel med lila ram, &klevering

En lila spegel från holländska &klevering. Den vridna ramen ger spegeln en trendig och roliga design som blir en snygg kombinationen med tavlor som går i samma nyanser/motsatta kulörer. Storlek 35 cm x 26 cm x 3 cm.

Ljusblå liten rund ram

Ljusblå ram, &klevering

En liten rund ljusblå ram från holländska &klevering. Trendig inredningsdetalj som sätter pricken över i:et på en tavelvägg. Ramen är twistad, en detalj som ger ramen ett eget uttryck. Rama in foton på dina nära och kära eller visa upp ett vykort eller print du älskar - möjligheterna är stora även om själva ramen är ganska liten! Storlek Ø 13,5cm.

Färgglad solfjäder / väggdekoration

Dekoration / Solfjäder, Lila, brun och gul

Färgglad solfjäder som kan användas till mycket. Kombinera med tavlor i en tavelvägg, ha den i en vas, hängandes i fönstret eller ståendes på fönsterbrädan som insynsskydd. Här är solfjädern i gult, lila och brunt - en riktigt härlig färgkombination! Storlek Ø 34 cm X H 45 cm.

Solfjäder i brunt och lila - Inredningsdetaljer

Dekoration / Solfjäder, Lila och brun

Solfjäder i brunt och lila som blir en vacker detalj som komplement till tavlor, posters och prints på tavelväggen. Ta upp tavelmotivens färger i en spännande detalj vars veck och form ger ett effektfullt avbrott i till exempel en symmetrisk tavelvägg med raka linjer. Storlek Ø 34 cm X H 45 cm.

Tips för att lyckas med den färgglada tavelväggen

1. Låt det ta tid. Samla motiv, tavlor, posters, prints och souvenirer över tid, på så sätt kommer den kännas mer personlig och du kommer älska den längre.

2. Välj en färg som återkommer i varje motiv. Genom att göra detta skapar du en röd tråd som får väggen att känns genomtänkt och enhetlig. Det behöver inte betyda att alla motiv måste vara helt gröna, utan det räcker med att någon detalj eller del av motivet har kulören du valt.

3. Välj samma typ av och färg på ram om motiven innehåller fler än 3 kulörer. På så sätt håller du ihop färgsättningen även om du vill gå bananas med färg på motiven!

4. Håll dig till färre än 3 kulörer på motiven och gå wild med färger på ramar och annan dekoration. Det blir kul och kreativt med en massa härliga färger och former på ramar om motiven i sig är neutrala eller har monokroma färgställningar.

Ute efter någonting annat? 
Handla färgglada inredningsdetaljer här

 

Läs mer

→ Tips på roliga färgkombinationer att inreda med

→ Stora vaser som tar för sig

→ Våra bästa presenttips inom inredning och smycken