Fri frakt och snabb leverans

Färgglad inredning till balkongen

Det är sommar och börjar bli dags att göra ordning på balkongen. Fram med prydnadskuddar, krukor och annan dekoration som är kvar från förra året. Uppdatera med en eller ett par nya färgglada inredningsdetaljer för att skapa en ny och fräsch känsla.

Färgglada prydnadskuddar

Denna sommaren inreder vi med unika och färgglada kuddar. Skapa en härlig somrig känsla med kuddar i lila, rosa, orange och blå. Prydnadskuddar i olika färger är fantastiska att kolla på, men kan också användas till att vila huvudet på under en nap i solen. 

Gröna inredningsdetaljer

Om du har blommor på balkongen kan du enkelt matcha blommorna med inredningsdetaljer i olika gröna kulörer. I och med att i princip alla blommor har något grönt i sig så är det enkelt att inreda med färg på balkongen och ändå få det att upplevas som enhetligt och stilrent. 

En grön vas att ha på balkongbordet är en möjlighet. En annan är att ta ut en grön ljusstake i sommarkvällen. 

Glas i olika färger

Vad är svensk sommar mer än en drink på balkongen. Servera sommarens drinkar i ett fint färgglatt glas. Vi har dricksglas i olika härliga färger som blått, grönt och lila. 

Duka med färgglada detaljer

När du har gäster över kan du enkelt göra balkongen mer färgglad tillfälligt genom att ta ut och duka med färgglada servetter och stearinljus. Att använda färg i tillfälliga detaljer kan vara ett enkelt sätt att känna på att inreda med färg om du är ovan. 

Nu ser vi fram emot många härliga och färgglada timmar på balkongen i sommar!