Fri frakt och snabb leverans

Annorlunda sätt att inreda hemma i jul

Det börjar närma sig jul och det är dags att juldekorera hemma. Fram med julstjärnor, ljusstakar, slingor och annat kul. 

Julens färger är traditionellt rött, grönt, guld och silver, men julinredningen behöver inte följa dessa färgteman! Det finns massa fina juldekorationer i andra färger än de traditionella, som får ditt hem att bli både personligt, juligt och stilfullt. 

Udda julkulor

julkulor_glas_handgjorda_retpen

Julen är en kortare period vilket gör det till ett perfekt tillfälle att våga ta ut svängarna lite när det kommer till inredningen. Ett sätt att gör detta är att testa lite nya roliga färger på juldekorationerna! 

Någonting som det har kommit mer av de senaste åren är julkulor i udda färger och olika former. Hos Acurie absolut älskar vi de färgade glaskulorna som går att hitta på lite olika ställen. I vår webbshop finns underbara, handgjorda julkulor i olika härliga pastellfärger. Så fin inredningsdetalj!

Ljus och ljusstakar

Med julen kommer tyvärr också mörkret. Men varför inte försöka göra det bästa av det genom att plocka fram massor av härliga ljus och ljusstakar

Ett tips för att göra inredningen och dekorationen kring jul lite roligare är att sätta lite roliga ljus i den klassiska adventsljusstaken. Varför inte byta ut de vanliga vita eller röda ljusen mot någon härlig pastellfärg som rosa, lila eller ljusblå.

ljusstake_juldekoration_julinredning

Orange och grön ljusstake i kristallglas från ByOn

Det kan också vara en rolig idé att bara gå ett litet steg ifrån de traditionella färgerna och istället julinreda med grönt och orange, grönt och rosa, eller varför inte kombinera rött och rosa? 

Det bästa med att inreda över julen på ett sådant sätt är att du kan få användning av ljusstakarna hela året om!