Fri frakt vid köp över 499 kr

Färgglada favoriter i februari

Det är kärlekens tider och vi vill passa på att presentera några av de produkter som vi älskar lite mer just nu. Här är Acuries färgglada favoriter för dig och ditt hem i februari.

Bloom vas Lila, Hübsch

lila_vas_hubsch

Lila är en av våra absoluta favoritfärger och denna lila vas från danska märket Hübsch är helt fantastisk.

Inredningstips! Låt dina färgglada vaser stå framme även när de inte används. Du kan t.ex. ha dem i ett öppet skåp eller vitrinskåp så att de blir en unik inredningsdetalj även när du inte har färska blommor hemma. Torkade blommor har varit en stor trend de senaste åren och fortsätter att vara så även framåt - spara och torka dina snittblommor så du alltid har något att fylla dina vaser med.

 

Lila spegel, &klevering

Lila spegel, &klevering

Lila, lila, ännu mera lila! Vi har svårt att få nog av lila inredningsdetaljer och denna unika spegel är to-die-for. En lila spegel blir en perfekt färgklick på väggen och passar fint att matcha med tavlor på tavelväggen.

Förvaringsburkar med lock, Bärnsten/Rost

Förvaringsburkar med lock, Bärnsten Rost, Hübsch

Praktiska och så fina förvaringsburkar med lock från danska märket Hübsch. Det är någonting med nytt år och att få ordning och reda i sitt liv och det blir roligare med dessa fina förvaringsburkar. De har dessutom lock vilket gör det ännu enklare att hålla ordning på sikt. 

Brun fläckig vas, Hübsch

Brun vas, fläckig, Leo Hübsch

En stor glasvas i brunt med ett mönster som kan beskrivas som konfetti eller fläckigt. Denna vasen är rejäl och en riktigt unik inredningsdetalj där hemma. Passar fint både med stora, brokiga buketter och ett knippe kvistar.

Örhängen Hoops med blå pärla, Dohre

Februaris sista favorit är dessa örhängen från svenska märket Dohre. Färgglatt men ändå neutralt med pärlor i blått. Lätta att använda och matcha, men sticker ändå ut! Dessa örhängen gör varje outfit lite roligare.

 

Läs mer

→ Tips på roliga färgkombinationer att inreda med

→ Stora vaser som tar för sig

→ Våra bästa presenttips inom inredning och smycken