Fri fakt på alla beställningar från 499 kr

5 färgglada ljuslyktor att inreda med i vår

Färgglada ljuslyktor och ljusstakar blir en vacker och trendig detalj i hemmet. Dessutom skapar de genast en ombonad, varm och personlig inredning. Kombinera gärna flera ljusstakar och ljuslyktor för att skapa ett stilleben och spännande blickfång på matbordet, soffbordet, på avställningsytor som sidobord eller på fönsterbräden. Hos Acurie hittar du ett noga utvalt sortiment av ljuslyktor och ljusstakar i färgglad design från varumärken och second hand.

Se alla ljusslyktor här

 

Färgglada ljusstakar från ByOn

Ljusstakar i färgat kristallglas från ByOn

Dessa ljusstakar är som godis för ögat. De känns och är lyxiga och sprider ett vacker ljus i hemmet. Välj färgade stearinljus för att maxa med färg. Ljusstaken finns orange och grön samt i blå och grön.

 

Sky ljuslyktor från Hübsch

Ljuslyktor i ljusblå från Hübsch

Ljuslyktor från danska Hübsch, säljs i set om 3. Matt finish och trendig isblå färg som gör sig fint i de flesta inredningar och matchas väl med både neutrala och färgstarka färgskalor. 

 

Lila ljuslykta från ByOn

Lila ljuslykta från ByOn

En klassisk ljuslykta i lila, nästan plommonlila, glas med spräckligt mönster från svenska ByOn. Kombinera gärna flera olika färger för en intressant inredning. Ljuslyktan Calore finns i flera färger. 

 

Blå ljuslykta från Broste Copenhagen

Blå ljuslykta från Broste Copenhagen

En vacker ljuslykta i glas från danska Broste Copenhagen med vågig kant. Trendig blå färg som blir en fin inredningsdetalj och som ger ett härligt ljussken.

 

Astro ljushållare från Hübsch

Grön och rosa ljuslykta från Hübsch

Ljuslykta i rosa och smaragdgrönt som även kan användas som vas (vänd upp och ner). Tillverkad i kristallglas vilket ger en lyxig känsla med fin ljusspridning. En vacker inredningsdetalj till hemmet, perfekt att ge bort i present.

 

Färgglada ljusstakar och ljuslyktor att ge bort i present

Hos Acurie hittar du ett noga utvalt sortiment av färgglada ljusstakar och trendiga ljuslyktor som passar perfekt att ge bort i present till examen, studenten, födelsedagen eller Mors dag. Sätt färg på vardagen med ljusstakar och ljuslyktor från varumärken som Hübsch, Broste Copenhagen, ByOn och &klevering.

Se alla ljusslyktor här

 

Läs mer

→ Tips på roliga färgkombinationer att inreda med

→ Stora vaser som tar för sig

→ Våra bästa presenttips inom inredning och smycken