Fri fakt på alla beställningar från 499 kr

5 färgglada inredningsdetaljer under 500 kr

Oavsett om du är ute efter en present eller någonting nytt och färgglatt till ditt hem så har vi unika och roliga inredningsdetaljer som sätter färg på vardagen. Här tipsar vi om 5 trendiga och färgstarka inredningsdetaljer under 500 kr.

 

Lila vas från Hübsch

Denna lila vas är en av våra bästsäljare, vilket man kan förstå. Vasen har den perfekta storleken för stora buketter men kan också använda för enstaka snittblommor. En vacker vas med fin twistad form som ger en spännande design. Uppskattad present och ett blickfång i all sin färgglada enkelhet på såväl matbord som soffbord.

Ljusstake Rolin från ByOn

En vacker mörkt orange och grön ljusstake i kristallglas från ByOn. Ljusstaken ger en lyxig känsla i hemmet och passar perfekt att ge bort i present. En liten nätt, men färgstark ljusstake som blir en fin inredningsdetalj i hemmet.

 

Ljusblå ljuslykta från Broste Copenhagen

En trendig ljuslykta med vågig topp i en vacker ljusblå färg. Tillverkad i glas vilket ger ett vacker sken. Kan såklart också användas som förvaring för småsaker.

 


Grön rund vas från &klevering

En nätt rund vas i ljust ärtgrön / mintgrön färg - en av årets trendigaste färger. En vacker inredningsdetaljer för små buketter av sommarblommor eller enstaka snittblommor. Designen är enkel men färgen gör det till en riktigt härlig vas som verkligen tar för sig i hemmet. 


Grön vas från &klevering

Grön vas från holländska &klevering. Vasen har en organisk design som liknar en trädstam och kommer i en vacker skogsgrön nyans. En perfekt hög, smalare vas för alla typer av buketter.

 

Läs mer

→ Tips på roliga färgkombinationer att inreda med

→ Stora vaser som tar för sig

→ Våra bästa presenttips inom inredning och smycken